Икономист ще представлява феновете на Левски в управлението


Икономист ще представлява феновете на Левски в управлението
Снимка: БГНЕС

1612 0

Ясна е номинацията на феновете на Левски за представител, който да влезе в Надзорния съвет на клуба. Това е икономистът Петър Ганев, информира "Дневник. "

Общото събрание на "сините" е насрочено за 17 юли на сектор А на стадион "Георги Аспарухов", а резервната дата при липса на кворум е 1 август. Другите двама, предложени за надзорния съвет, са двамата основни акционери - Наско Сираков и Константин Папазов.

"Видя се, че истинският капитал на Левски са хората. Това показва, че бъдещето е свързано с отърсването от неработещия модел на зависимости - дали финансови или политически. Наско Сираков заяви на пресконференцията, че собствеността и финансите трябва да са ясни", каза пред "Дневник" Ганев, който е старши изследовател в Института за пазарна икономика и е член на тръста "Синя България", като е бил в управителния съвет на организацията. Междувременно, днес не Петър Хубчев изведе отбора на тренировка, а Георги Тодоров - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички