Степан Хиндлиян от НКП на Левски нападна Хубчев: Играем селски, за 1 година би веднъж, но на дузпи с късмет


Степан Хиндлиян от НКП на Левски нападна Хубчев: Играем селски, за 1 година би веднъж, но на дузпи с късмет
Снимка: Официален сайт на Левски

2211 0

Председателят на Националния клуб на привържениците (НКП) на столичния Левски - Степан Хиндлиян, остро разкритикува настоящия треньор на "сините" Петър Хубчев. Повод за това са слабите резултати и неубедителната игра на отбора.

"Какво означава да сме лоялни към Хубчев? Левски не спечели нито важен мач за последната година. Спечели един, но на дузпи. Трябва да признаем, че там роля има късметът. За наша радост той беше с нас в онзи момент. Не ме питайте в какво състояние съм се прибирал от Пловдив онази вечер. Поредният мач, след който не ти се говори" - започна той.

"Да, чужденците останаха, но резултатът беше катастрофален, Левски играе селски футбол. Гледам мачове от "А" окръжна група всяка седмица и знам на какво ниво е аматьорският футбол, мога да преценя" - оприличи нивото на "сините" в момента Хиндлиян.

"Последната ми среща с Наско Сираков беше на 24 май. Той вчера заяви намерение за прозрачност в клуба, нямам причина да се съмнявам в думите му. Това е пътят. Нашата цел е да започнем наново, начисто. Водени от тази мисъл, направихме това, което се случи в последните месеци, а и през последните години. Когато собствеността е спускана с парашут, е трудно да говорим за достигане до справедливост. Знаем кой с колко задлъжняваше клуба. Това се разбираше постфактум. След всеки положението ставаше все по-тежко. Непреходният фактор в Левски е публиката. Тя посреща и тя изпраща" - завърши той.

Думите на Степан Хиндлиян дойдоха по време на награждаването на феновете на Левски за "Отбор на месеца" в анкетата на Пресклуб "България".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички