Папазов: Бих дал акциите на някой, който иска да инвестира в Левски


Папазов: Бих дал акциите на някой, който иска да инвестира в Левски
Снимка: Иван Йочев

1559 0

Баскетболният треньор Константин Папазов, който получи 35% от акциите на Левски, обяви при какво условие би се разделил с тях. Освен това разкри, че прехвърлянето им на негово име е лично решение на Наско Сираков, който държи 51% от акциите.

"Въпросните 35% не държа да ги притежавам. Ако се появи бизнесмен, голяма корпорация, която има хоризонт и идеи да инвестира в Левски ще се разделя с тях. Аз нямам нужда от акции, ако се появи някой. За бъдещето на Левски съм готов да направя всичко най-добро", каза Папазов в ефира на БТВ.

 "На 5 юни ме покани на обяд с моята съпруга и каза, че няма нищо по-коректно и морално да прехвърли половината на мен. Обаче има отговорност към всички хора и трябва да запази мажоритарния пакет от акции. Синята общност е много чувствителна. Последователите на Наско са много. Сега бъдещето пред Левски е добро, защото ще има прозрачност. Ние от ден едно с Наско сме заедно. Когато Божков ми обеща акциите живеех с розовите очила, но без експертиза.

Дори да бях получил акциите Сираков щеше да е моят експерт. Взе се стратегическото решение той да поиска акциите, за да извади Левски от ситуацията от цирка, в който влизаше. Имахме договорка с г-н Божков. Когато Господ иска най-доброто, за да може да ги вземе Наско. Има ли по-подходящ от него? Това е съдба. Барселона и Реал също са били със сериозни дългове, но на базата на огромната численост на тези марки съществуват", допълни още баскетболният специалист.

А какво още заяви Папазов относно завръщане на Мъри Стоилов в Левски - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички