Чорни разкри: От Левски ме поканиха на мача с Апоел, тимът е подобрил играта си


Чорни разкри: От Левски ме поканиха на мача с Апоел, тимът е подобрил играта си
Снимка: скрийншот

4309 0

Бившият собственик на Левски Майкъл Чорни изненадващо се появи на трибуните по време на мача между Апоел Беер Шева и "сините" в Израел. Руснакът с еврейски корени призна, че е дошъл на двубоя по покана на родния футболен клуб и че следи отбора, но отдавна не е гледал негов мач.

"От това, което видях през първото полувреме, Левски се е подобрил, харесва ми как играе. Въпреки че ще е трудно, желая на всички фенове на Левски победа. Поздравявам всички в Левски с добрия треньор, с добрите футболисти, с доброто разбирателство и приятелство в Левски", започна Чорни, цитиран от dsport.bg.

"Радвам се за Наско Сираков, когото видях, и за другите от Левски, които видях. Всички фенове на Левски имат поздрави от мен. Обичам България и Левски. Много се радвам, че ги видях, не се бяхме виждали от дълго време. Говорил съм с Батков, но останалите ги виждам рядко", продължи бизнесменът.

"Радвам се, че ме поканиха на днешния мач и нямаше как да им откажа. Радвам се на добрата игра на Левски. Харесва ми Левски, обичам Левски, но моето време отмина, дойдоха други хора", завърши Чорни. А ето в чия компания беше Чорни на трибуните.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички