Стана ясно защо не повикаха Кордоба от Левски за мача с Меси и компания


Стана ясно защо не повикаха Кордоба от Левски за мача с Меси и компания
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

9141 0

По-рано тази седмица селекционерът на Панама изненада, след като не повика защитника на Левски Хосе Кордоба за приятелския мач с Аржентина на 24 март. Томас Кристиансен изобщо не включи в списъка си за мача със световния шампион играчи от основния си тим, с който участва в квалификациите за Мондиал 2022.

За всичко това обаче си има обяснение и то бе дадено от самия треньор. Оказа се, че за него мачът с Коста Рика в Лига на нациите КОНКАКАФ, който е 4 дни по-късно, е много по-важен.

Трябва да се отбележи, че срещу Лионел Меси и компания Панама ще играе с 11 от общо 20 футболисти, шестима от които играят в чужбина, а 14 са от местната лига.

"За мен би било вълнуващо да отида в Аржентина, за да се изправя срещу шампиона, срещу Меси и компания, но за мен това не е приоритет. Няма да отида в Аржентина, защото за мен приоритетът е Лига на нациите, а аз не искам да рискувам по никакъв начин", обясни Кристиансен. В началото на годината Кордоба говори за бъдещето си, което често е обект на спекулации.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички