Официално: БФС повери маркетинга си на бивш директор в Левски


Официално: БФС повери маркетинга си на бивш директор в Левски
Снимка: Оф. сайт на БФС

3052 0

Информацията, че бившият маркетингов директор на Левски - Пламен Петров, ще поеме същата длъжност в БФС се оказа вярна. Днес от родната централа официално обявиха назначението на 29-годишния маркетингов специалист.

Петров е впечатлил БФС с работата, която свърши на "Герена". В първите дни на 2023 година той напусна Левски, а поканата за новата си месторабота е получил преди няколко седмици.

Мъжът, който има две бакалавърски степени в специалност "Маркетинг", има сериозен опит в търговията със спортна екипировка. Докато работеше на "Герена", той успя да развие добре клубния магазин в сектор "А".

"Благодаря на ръководството на БФС за поканата. За мен това е огромно предизвикателство поради огромния мащаб и потенциала за развитие. Винаги съм мечтал да работя за националния отбор на България и съм убеден, че тепърва ще реализираме много успешни проекти", каза Петров при назначението си. По-рано този месец стана ясно, че шефът на БФС Борислав Михайлов е бил в Германия на важни преговори. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички