Мъри обясни защо класирането не му е интересно и кой играч е аут за мача с Арда


Мъри обясни защо класирането не му е интересно и кой играч е аут за мача с Арда
Снимка: БГНЕС

2160 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори преди гостуването на Арда в Кърджали в мач от 24-ия кръг на Първа лига. Той засегна актуалните теми, свързани с тима и клуба, както и кои играчи имат проблеми преди двубоя. Той допълни, че за него класирането в шампионата не е интересно, когато Левски не е на първото място.

Кои ще са липсващите за отбора на Станимир Стоилов?

Със сигурност аут е Илиян Стефанов, а пък Роналдо е бил с ковид. "Илиян няма да може да вземе участие в мача, ще се възстанови в средата на другата седмица. Пропусна два мача и така ще пропусне и мачовете на националния отбор. Роналдо имаше положителен тест за Ковид и отсъства 3 дни. Днес вече е негативен и днес ще участва в тренировката и се надяваме всичко да е наред за мача".

"Имам идеи, имаме опции. Роналдо вече е здрав, нямаше сериозни симптоми, чакахме да даде негативен тест. Може и той да участва, ще вземем решение преди мача. Има кой да играе на позицията на Роналдо, въпреки че за нас всеки отсъстващ играч е голяма липса", допълни Мъри, като не спести добрите думи за Арда.

Комплименти за представянето на Арда

"Това е отлична възможност за нашия отбор. Арда има добри млади български играчи и повиши нивото си през втория полусезон. Играе добър и комбинативен футбол и за нас това е добра възможност да покажем какво можем. Футболистите ще имат добър тест преди дългата пауза. Очаквам да играем на най-добрите си възможности.  Не мога отлича някого. Те са комбинативни, имат изчистена схема и постройка. Не можем да търсим големи проблеми в Арда. За нас най-важното е ние как ще играем. Искам да играем на максимума от възможностите си и да наложим стила си на терена“.

Решено ли е вече кой ще бие дузпа за Левски? "Ще видим според хората на терена, ще решаваме в последния момент. В миналия мач компенсирахме. Миналата година обаче дузпите ни лишиха от много успехи. Опитваме да се подобряваме. Левски загуби мачове на дузпи, които можеха да прехвърлят много отбора в исторически план.

Когато Левски не е на първо място, класирането не е интересно

"Не гледам класирането, защото когато Левски не е на първо място, на мен не ми е интересно. Трите точки ще са златни в тази сгъстена група от отбора. Ние се стремим към добра игра и победа във всеки мач. Надявам се на подкрепа от привържениците ни, които винаги пълнят секторите си при гостувания, а футболистите да дадат всичко от своите възможности. Ако не положим максимални усилия, ще имаме проблеми в Кърджали“, категоричен бе наставникът на „сините“.

"На футболистите всичко им е наред откъм условия и финансиране и трябва да мислят само за представянето на терена. Те имат ангажимент само на терена, да радват хората, всички останали проблеми са им решени“, коментира той ситуацията в клуба и дали тя влияе на футболистите, като подчерта, че очаква защитата да се представя на много високо ниво във всеки мач. А преди двубоя с Арда от Левски излязоха с важна информация.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички