Грант: Ще поема клубен тим, който иска да надскочи сегашното си ниво


Грант: Ще поема клубен тим, който иска да надскочи сегашното си ниво
Снимка: Getty Images/Guliver

2254 0

Израелският треньор Авраам Грант намекна, че скоро може да поеме българския Левски. Бившият мениджър на Челси говори пред "Спорт Експрес" за престоя си начело на ганайския национален отбор и спомена и бъдещите си творчески планове.

Грант е без отбор от февруари, когато напусна Гана.

"Това бе едно интересно изживяване. В моя живот съм работил в много различни страни, където отборите взимат титлата или се борят за нея. Винаги съм искал работа, в която да има сериозно предизвикателство. В Африка и аз израснах, не само отборът", обясни той пред руския сайт.

"Сега чакам други подобни предложения. Може би ще поема клубен отбор, който иска да надскочи сегашното си ниво", заявява загадъчно израелецът.

Грант има спечелена титла на Сърбия с Партизан, шампион е на Израел четири пъти - има по два трофея с Макаби (Тел Авив) и Макаби (Хайфа). Като треньор на Челси той стигна финал на Шампионската лига през 2008-а, загубен от Манчестър Юнайтед с дузпи.

С Гана игра финал за Купата на африканските нации през 2015 година. Тогава неговият тим падна от Кот д'Ивоар с 8:9 след дузпи. През февруари отборът му отстъпи на полуфиналите в турнира от Камерун с 0:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички