Левски още търси защитник: аржентинец и младок от ПСВ ги отрязаха


Левски още търси защитник: аржентинец и младок от ПСВ ги отрязаха
Снимка: БГНЕС

1291 0

Левски удря на камък засега с търсенето на нов централен защитник. "Меридиан Мач" твърди, че двата най-желани варианти са отказали предложението на "сините".

Става въпрос за млад бранител от холандския гранд ПСВ Айндховен, както и за аржентински защитник от първенството на Словакия. И при двамата първоначално е имало някакво разбирателство, но впоследствие разговорите са пропаднали, като всеки един от въпросните играчи е отклонил офертата.

Така на този етап Левски остава без опция за централен защитник. Не е съвсем ясно докога на "Герена" ще търсят такъв и дали на всяка цена ще искат да го привлекат до края на лятото, или пък ще оставят тази задача за зимата.

По-вероятно е все пак в Левски да форсират нещата, тъй като на този пост разполагат само с Давид Яблонски, Димитър Пиргов и Георги Ангелов, който ги дублира, макар и да бе привлечен в състава за вътрешен халф.

До момента Левски взеха 12 нови попълнения в състава си, а евентуалният защитник ще бъде под номер 13. "Сините" вече избързаха да пратят под наем в Ботев (Bp) Деян Иванов, който бе гласен за първа опция в отбраната и така сега продължават да търсят нови.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички