Кметът на Сандански: Отдавна в града не е идвал толкова голям клуб, не е невъзможно да ги отстраним


Кметът на Сандански: Отдавна в града не е идвал толкова голям клуб, не е невъзможно да ги отстраним
Снимка: Община Сандански

1049 0

Кметът на Сандански Атанас Стоянов сподели очакванията си от мача за Купата на България срещу Левски. Той сподели, че за мача поддържа постоянен контакт с органите на реда и се прави всичко възможно, за да не се стигне до инциденти на двубоя.

"Очаквам да стане интересен мач и съм сигурен, че това ще се случи. Надявам се да получим един истински празник на футбола в Сандански. Отдавна толкова голям отбор не е идвал в нашия град. Очакванията са наистина много големи. Левски ще бъде подкрепен от своите привърженици, а от другата страна много хора ще стискат палци за Вихрен.

„Детелините“ са в подем и се надявам да станем свидетели на един красив и изпълнен с достойнства двубой, в победителя да е футболът най-вече. Трудно може да се каже, че можем да отстраним „сините“, но все пак е футбол , а в тази игра всичко е възможно, затова е интересна“, сподели Стоянов пред „Мач Телеграф“.

"Вихрен в момента е в Югозападната лига, но има потенциал за нещо сериозно. Виждам, че има воля в играчите за достойно представяне на Трене през този сезон и се надявам да се получи.

Трудно ще е скоро да видим Вихрен отново в елита на България, но не и невъзможно. В крайна сметка въпросът не е само на добра воля и желание, а и на възможности", определя градоначалникът. Ето и кой съдия ще свири на Вихрен и Левски в Сандански. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички