Георги Иванов - Гонзо с голямо разкритие за националния отбор и горещ коментар за бетинг компаниите


Георги Иванов - Гонзо с голямо разкритие за националния отбор и горещ коментар за бетинг компаниите
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1643 0

Георги Иванов-Гонзо обяви позицията си по отношение на подготвяните промени в закона за хазарта, които биха засегнали рекламирането на компаниите за спортни залагания в родните клубове.

Моето мнение не се различава от това на президентите на клубове, както и позицията на БФС. Ако този закон бъде приет, то това ще е голяма грешка, именно заради това не мисля, че ще се случи. Футболът е спорт, който държавата по никакъв начин не подпомага, така че се надявам само да не пречи“, обяви техническият директор на БФС пред колегите от „Dsport“

Гонзо  разкри, че се очаква футболист на Аугсбург, който е с български корени да получи паспорт. Става въпрос за Лукас Петков, за когото се планира да играе за националния отбор на България.

Винаги е по-лесно, когато имаш резултати. До преди половин час бяхме заедно с Младен Кръстаич и обсъждахме кои футболисти са здрави. Опитваме сега за някои футболисти да уредим паспорти, за да могат да играят през март месец. Наблягаме на играчи, които са работили в чужбина и да ги приобщим към националните отбори, за да хванем най-много футболисти, които имат българско гражданство. В крайна сметка съм казал, че играчите трябва да идват в националния отбор с желание, защото защитават собствената си чест и тази на България“, коментира Иванов.

Опитваме сега да уредим футболисти, като например, има един играч на Аугсбург, както има и футболист, който играе до 21 години в Уелс. Надяваме се да можем да им уредим паспорти скоро, за да помогнат на отбора през март месец“, призна Гонзо.

Иванов разкри и каква е голямата цел пред националния отбор на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички