Глазгоу Рейнджърс е напът да направи сериозна услуга на Левски


Глазгоу Рейнджърс е напът да направи сериозна услуга на Левски
Снимка: Getty Images

13806 0

Грандът от Шотландия Глазгоу Рейнджърс ще окаже сериозна помощ на българския Левски, ако плановете му на трансферния пазар се осъществят!

"Daily Record" твърди, че клубът проявява много силен интерес към един от най-добрите играчи в състава на гръцкия ПАОК - Антонио Чолак. 28-годишният централен нападател на "черно-белите" е хванал окото на старши треньора Джовани ван Бронкхорст, който вижда в него идеалната опция за върха на атаката.

*Интересно е да се отбележи, че хърватинът игра под наем в шведския Малмьо през есенния дял от сезон 2021/22 и тогава вкара два гола във вратата на Рейнджърс, с които спря похода им към груповата фаза на Шампионска лига. 

Изданието пояснява, че ръководството на ПАОК е слонно да се раздели със звездата си, но офертата от Глазгоу трябва да бъде за поне 3 милиона евро!

Припомняме, че именно ПАОК ще бъде съперник на Левски във втория квалификационен кръг в турнира Лига на конференциите. Първият мач ще се проведе в България на 21 юли, а реваншът в Солун е насрочен за 28 юли.

Вижте още: Станимир Стоилов не остана доволен от играта на Левски срещу Пирин Благоевград!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички