Димитър Бербатов качи Левски на пиедестал и отсече: „Сините“ са пример за останалите клубове в България


Димитър Бербатов качи Левски на пиедестал и отсече: „Сините“ са пример за останалите клубове в България
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1405 0

Реализатор №1 в историята на националния отбор на България по футбол – Димитър Бербатов, похвали изключително сериозно Левски. Кандидатът за президент на БФС засипа със суперлативи „сините“ в интервю пред колегите от „Тема Спорт“.

Той изрази мнението си за възхода на Левски под ръководството на Станимир Стоилов. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед коментира и първото препятствие на „сините“ по пътя им към групите на Лигата на конференциите – ПАОК. Бербатов е бивш футболист на гръцкия гранд.

Станимир Стоилов и хората от административното управление успяха да направят и невъзможното, за да може Левски да играе по начина, по който всички фенове на тима искат. Мисля, че самочувствието им след спечелването на купата ще е бонус и ще им даде допълнителни сили срещу ПАОК“, заяви Бербатов. 

Левски трябва да е пример за останалите! Това е начинът, по който българският футбол може да стане по-привлекателен за инвестиции. Доказва, че един клуб в България може да прогресира и без да бъде зависим само от чуждестранни футболисти и голям бюджет“, каза още бившият нападател.

А ето какви разкрития направи последното ново попълнение на „Герена“.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички