ЦСКА прие колосална оферта за Жорди Кайседо - всичко е в ръцете на нападателя?


ЦСКА прие колосална оферта за Жорди Кайседо - всичко е в ръцете на нападателя?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3632 0

От доста време насам бъдещето на нападателя на ЦСКА - Жорди Кайседо, е обвито в мистерия. Еквадорецът показа силни игри с червената тениска в последната една година и половина и съвсем логично предизвика интереса на редица европейски, а и не само, клубове.

Не е тайна, че 24-годишният футболист бе близо до трансфер в турския гранд Бешикташ, но на този етап двете страни все още не могат да сближат достатъчно позициите си. В медийното пространство пък усилено се твърдеше, че ЦСКА няма да отстъпи от исканите 5 милиона евро за Кайседо, без значение от името на отбора...

Според журналиста Назарено Марколезе обаче, това се е случило и ръководството на "армейците" е постигнало договорка с... мексиканския Тигрес!

Марколезо твърди, че ЦСКА е приел оферта на стойност 4 милиона евро!

Пояснява се още, че крайното решение ще бъде на самия Жорди Кайседо, който късно снощи се завърна в България и веднага започна да тренира във фитнеса (подробности четете в линка).

Откакто е на стадион "Българска армия", еквадорският нападател е изиграл 65 мача във всички турнири, в които се е отчел с 31 гола, 4 асистенции, 12 жълти и 1 червен картон. Договорът му с българския гранд е до лятото на 2025 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички