УЕФА ще реши по въпросите с гостуващите фенове на Левски и ПАОК


УЕФА ще реши по въпросите с гостуващите фенове на Левски и ПАОК
Снимка: Getty Images

1548 0

Решението за гостуващите агитки на двата мача между Левски и ПАОК от Лига на конференциите ще бъде взето от УЕФА, съобщава "Мач Телеграф". Въпреки появилите се информации, че двете страни са се разбрали помежду си да няма фенове на отбора-гост, двата клуба отричат подобно решение. 

Единственото сигурно е, че "сините" няма да могат да приемат гърците на стадион "Васил Левски", така че със сигурност първата среща ще се играе на "Георги Аспарухов". 

И двата отбора търпят наказания от УЕФА, заради своите най-запалени привърженици и "изцепките" им през минали сезони. Левски ще трябва да затвори един от секторите си, който не е с по-малко от 3000 места, като се очаква това да бъде Сектор "Б" или виража между секторите "В" и "Б".

При ПАОК положението е по сложно, тъй като от европейската централа са им определили точно кой сектор трябва да бъде затворен - цялата трибуна Гейт 4, където се намират най-крайните фенове на гръцките тим. За това от ръководството на тима искат фенове на Левски да не присъстват на реванша, за да може ултрасите на "черно-белите" да изпълнят сектора за гости. Капацитетът на стадион "Тумба" е около 28 000 места.

Първата среща е на 21 юли, а реваншът ще се играе седмица по-късно.

Вижте още: Томас Лафчис: За Левски ще е по-трудно при липсата на фенове за гостуването срещу ПАОК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички