Станимир Стоилов остана недоволен от играта на Левски след победата над Пирин (Благоевград)


Станимир Стоилов остана недоволен от играта на Левски след победата над Пирин (Благоевград)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

872 0

Станимир Стоилов изрази мнението си след победата на Левски срещу Пирин (Благоевград) с 2:1 в приятелска среща, играна в Самоков. Специалистът не беше докрай доволен от своите възпитаници.

"Общо взето целта беше да подържим добра динамика и да отренираме контрола на топката. Първите минути, имаше доста добри моменти. До средата на първото полувреме контролирахме добре топката, но динамиката се наруши след почивката. С това темпо не можем да вървим напред. Трябва да вдигнем оборотите и агресията и да има по-добро желание за агресията и усъвършенстването ни. По-голяма динамика искам.

Като физика тези, които играха 65 минути, държаха добре. Малко агресия трябва да добавим. Изиграхме стил контролна среща, не беше близко до официален мач. Кратък е периодът за представянето на новите. Анте е по-отначалото. Трябва да подобрява качеството си. Като имаш качества, трябва по най-бързия начин да влизаш в отбора.

Днес трябва да приключим окончателно всички договори. Той е преотстъпен в Левски за още един сезон. Искам много по-добра игра", каза още наставникът на Левски.

Вижте още: Ето колко ще бъде заплатата на новата "перла" в селекцията на Левски

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички