Гьоко Зайков с огромна отстъпка към Левски - ето цифрата


Гьоко Зайков с огромна отстъпка към Левски - ето цифрата
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1808 0

Северномакедонският бранител Гьоко Зайков е направил много сериозни отстъпки, след като е прекратил договора си със софийския Левски. Защитникът се е съобразил с тежкото финансово състояние на клуба от Сухата река и е отказал близо 60 хиляди лева, които е имал да получава, твърди Гонг.

Информацията също така гласи, че Зайков изрично се е отказал и от предстоящите пет заплати, които е имал да взима до края на неговия договор и така той стана вторият чужденец, който напуска зимата „сините“, след като същото стори и друг футболист на неговия пост – Христос Шиелис.

Преговорите по темата са инициирани от Станимир Стоилов, който е убедил северномакедонския бранител да няма претенции спрямо клуба, взимал купа за последно през 2009-а година.

Казусът със заплатите при „сините“ обаче продължава да бъде неприятна за шефовете тема, тъй като голяма част от футболистите не са получавали повече от три месеца своите парични възнаграждения и във всеки един момент могат да предявят искане да напуснат отбора и да си търсят другаде прехраната. А какво си пожела юноша на Левски за 2022, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички