Гьоко Зайков с огромна отстъпка към Левски - ето цифрата


Гьоко Зайков с огромна отстъпка към Левски - ето цифрата
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1088 0

Северномакедонският бранител Гьоко Зайков е направил много сериозни отстъпки, след като е прекратил договора си със софийския Левски. Защитникът се е съобразил с тежкото финансово състояние на клуба от Сухата река и е отказал близо 60 хиляди лева, които е имал да получава, твърди Гонг.

Информацията също така гласи, че Зайков изрично се е отказал и от предстоящите пет заплати, които е имал да взима до края на неговия договор и така той стана вторият чужденец, който напуска зимата „сините“, след като същото стори и друг футболист на неговия пост – Христос Шиелис.

Преговорите по темата са инициирани от Станимир Стоилов, който е убедил северномакедонския бранител да няма претенции спрямо клуба, взимал купа за последно през 2009-а година.

Казусът със заплатите при „сините“ обаче продължава да бъде неприятна за шефовете тема, тъй като голяма част от футболистите не са получавали повече от три месеца своите парични възнаграждения и във всеки един момент могат да предявят искане да напуснат отбора и да си търсят другаде прехраната. А какво си пожела юноша на Левски за 2022, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички