Филип Кръстев облече синия екип и "сложи" усмивка, агентът му разкри колко ще струва на Левски (СНИМКИ)


Филип Кръстев облече синия екип и "сложи" усмивка, агентът му разкри колко ще струва на Левски (СНИМКИ)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6767 0

Младежкият национал на България Филип Кръстев очаквано се появи в лагера на Левски в турския курорт Белек късно снощи и днес (26 януари) проведе своята първа тренировка с новите си съотборници.

Неговият мениджър Николай Жейнов даде интервю пред колегите от "Dsport", в което разкри подробности за това кога ще бъде подписан договорът между клуба и футболиста:

"Надявам се до няколко часа, максимум утре да бъде официално подписан договора. Има принципно съгласие между двата клуба, като се надявам до утре на обяд най-късно всичко да е факт. Не смятам да разкривам детайли, но идеята е за една година, като на средата на договора, двата отбора могат да го прекратят или подновят. Тогава обаче не се знае дали Филип Кръстев ще иска да се махне от Левски. Тук тежи и неговият глас и ще е важно желанието му", разкри Жейнов и отсече:

"Филип го чака бляскаво бъдеще. Той говори перфектен английски, така че комуникацията не е била проблем. Освен това е адаптивен. Филип няма да струва нещо фрапиращо на Левски. Да не кажа, че ще струва колкото един футболист от школата".

"В лицето на Станимир Стоилов има добър треньор, който мисли за бъдещето на Левски. Има такива футболисти, които искат да трупат игрово време и Левски може да се възползва от това. Той идва с огромно желание. Ние говорихме доста и преди Нова година. Той очаква с нетърпение дебюта си в Левски", завърши Жейнов.

ЕТО и СНИМКИ от днешната тренировка на "сините":

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички