Официално: Левски обяви раздяла със свой основен футболист!


Официално: Левски обяви раздяла със свой основен футболист!
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

4025 0

Българският гранд Левски официално обяви, че е постигнал договорка със северномакедонския защитник Гьоко Зайков и двете страни ще се разделят по взаимно съгласие!

Бранителят бе част от "сините" в продължение на малко повече от половин година и за този период от време изгради сравнително добро партньорство с Хосе Кордоба в "сърцето" на отбраната. Зайков натрупа 16 мача с Левски, а в тях успя да отбележи и 1 гол.

Новината бе съобщена в клубното приложение - ето пълния текст:

"ПФК Левски" се раздели с Гьоко Зайков. Договорът между клуба и футболиста бе прекратен по взаимно съгласие. Защитникът се присъедини към отбора през лятото на 2021 година, като записа 16 мача и 1 гол със "синята" фланелка. 

Ръководството и спортно-техническият щаб на "ПФК Левски" изказват своята благодарност към Гьоко Зайков за всеотдайността и професионалното отношение със "синия" екип, както и за разбирането и отстъпките, които направи свързани с тежкото финансово положение на клуба и му пожелават много здраве, лични и професионални успехи".

SportLive припомня, че наскоро се бяха появили сведения кой ще бъде новият клуб на Гьоко Зайков, но още тогава бе ясно, че Левски няма получи трансферна сума (подробности в линка)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички