Наско Сираков е провел редица срещи с фенове на Левски за сдружението


Наско Сираков е провел редица срещи с фенове на Левски за сдружението
Снимка: LAP.bg

1989 0

Собственикът на Левски Наско Сираков е направил серия от срещи с организираните фенове на "сините" с цел по-бързото изясняване на условията за основаване на фенското дружество "Левски на левскарите", което да влезе в управлението на клуба.

Вече беше обявено, че голмайстор номер 1 в историята на "сините" ще предостави голям процент от акциите на новото сдружение, което да осигури немалка част от бюджета. Треньорът Станимир Стоилов също е един от големите поддръжници на идеята. Той смята, че феновете могат да осигурят около 30% от издръжката.

Сираков ще отиде при отбора на лагера в Анталия и ще изгледа няколко приятелски мача. За собственика предстои и среща със Станимир Стоилов в четвъртък. По-късно се очаква да се присъедини и изпълнителният директор Иво Ивков, който беше под карантина заради коронавирус.

Междувременно Левски вече стартира своята нова кампания по продажба на абонаментни карти за пролетния дял от шампионата. Те могат да се закупят онлайн и на място във фен магазина на "сините". Вижте повече за кампанията тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички