Героят на Хамрун: В нито един момент от мача не спряхме да вярваме в успеха


Героят на Хамрун: В нито един момент от мача не спряхме да вярваме в успеха
Снимка: Getty Images

2220 0

Полузащитникът на Хамрун Спартанс - Райън Камензули, сподели емоциите си след елиминирането на Левски и класирането за плейофа за влизане в групите на Лига на конференциите. Именно неговият гол в 90'+2' вкара мача в продължения, а след това малтийците надделяха след изпълнение на дузпи.

"Това е история за нас. Това означава много за този престижен клуб, за нас, играчите, за техническия персонал и за всички, които са част от Хамрун Спартанс. Не на последно място, това също е огромна победа за привържениците на този клуб", заяви малтийският национал пред "Times of Malta".

Двубоят срещу Левски на "Герена" беше 23-ият европейски мач за халфа, а решителният гол - едва вторият му в турнирите на УЕФА и първи за този клуб.

"Не можете да спечелите игри като тази, ако нямате технически качества и вяра в собствените си способности. В нито един момент от мача не загубихме вярата в себе си и вярвахме, че можем да постигнем това, което направихме в края", допълни Камензули. А ето как обобщи мача треньорът на Хамрун.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички