Германските медии: Левски бе много дефанзивен, Айнтрахт дълго бе безобиден


Германските медии: Левски бе много дефанзивен, Айнтрахт дълго бе безобиден
Снимка: Getty Images

4916 0

Левски е бил много отдаден в защита, а на Айнтрахт дълго време му е липсвала офанзивна мощ. Така обобщават мача-реванш между двата тима в Лига на конференциите германските медии. Както е известно, германците победиха с 2:0 с голове в края и ще играят в груповата фаза на турнира.

"В реванша на Айнтрахт дълго време му липсваше офанзивна мощ. Тимът упражни голям натиск, но не беше особено опасен за много дефанзивния Левски София. Отборът на Дино Топмьолер беше безобиден дълго време, докато Нганкам не влезе и не развърза офанзивния възел", пише "Kicker".

"Малко дойде от Левски, българите отправиха само един удар към вратата през първото полувреме, но Роналдо пропусна в 32", отбелязва hessenschau.de, а sport.de допълва: "Хесенци победиха българския аутсайдер с много усилия в реванша".

"Айнтрахт тичаше неуморно, но трудно успяваше да разклати защитния вал на гостите", пише на сайта си пък n-tv.de. А ето защо Левски загуби според капитана Андриан Краев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички