Капитанът отсече защо Левски изгуби и обяви: Съдията изнерви мача


Капитанът отсече защо Левски изгуби и обяви: Съдията изнерви мача
Снимка: Georgi Todorov Jr. / LAP.bg

4271 0

Капитанът на Левски Андриан Краев бе разочарован от отпадането на неговия тим от Европа. Независимо от това обаче той е категоричен, че в отбора няма от какво да се срамуват, а от мачове с Айнтрахт могат да се извлекат само позитиви - такива, които Левски да използва, за да се бори за титлата в Първа лига. 

"Едно пропукване ни коства мача" 

Краев вярва, че Левски е изиграл добър двубой, в който една грешка е решила изцяло сблъсъка в полза на "орлите". 

"Разочарованието е огромно, но мисля, че трябва да се гордеем с нашето представяне. Не знам какво не ни достигна. Може би техният опит и класа си казаха думата. Помечтахме, но едно пропукване ни коства мача.

Преди това нямаха те чисти положения", сподели Краев, който коментира и искрите, които се появиха между играчите и най-вече реакцията на Келиан ван дер Каап след гола на Айнтрахт и последвалата смяна. 

След отпадането от Европа: Левски може да е шампион, вярва капитанът

"В такъв мач с такъв залог и такава емоция е нормално да има и между нас искри. Това е в реда на нещата. В един моменти съдията също поизнерви мача", отсече Краев. 

Каква е целта на Левски след отпадането от Европа? 

Капитанът на "сините" вярва, че целта пред Левски е шампионската титла. Въпреки двете загуби от началото на сезона, Краев смята, че Левски може да е шампион. 

Целта сега е изцяло да насочим погледи към първенството. Можем да се борим за шампиони. Трябва да се възстановим бързо, чака ни мач след два дена и трябва да превключим на друга скорост.

Можем да вземем само позитиви. С тези мачове ще израснем. Това е само плюс за нас. Една увереност и самочувствие и мисля, че за първенството ще го използваме.

Искам да благодаря на всеки един фен, който ни подкрепи. Невероятна подкрепа още от загрявката. Обастановката беше великолепна. В хода на мача се поуспокоихме", каза още Краев. 

Следва ли трансфер за Краев? 

Както е известно, огромен интерес от Европа и Азия има към услугите на Краев. Европейският трансферен прозорец приключва в петък вечер и има информации, че халфът може да бъде продаден. Той не пожела да каже дали си тръгва, или остава. 

"Не мога да коментирам мой трансфер. Нямам отговор”, отсече Краев за финал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички