Георги Миланов готов отново да играе в Левски: Мачът с ЦСКА може да е повратна точка


Георги Миланов готов отново да играе в Левски: Мачът с ЦСКА може да е повратна точка
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

19160 0

Халфът на Динамо Букурещ и бившият играч на Левски Георги Миланов представи своите очаквания за дербито с ЦСКА, като се надява този път да види победа за "сините". Освен това заяви, че отново би играл на стадион "Георги Аспарухов".

 "Очаквам Левски да изиграе много по-добър мач от миналия. Тогава те нямаха точен удар, което беше жалко най-вече за привържениците, които бяха повече от 20 хиляди. Сега с възстановяването на някои ключови футболисти се надявам лицето на отбора да е доста по-добро. Този мач е много по-важен за нашия клуб, защото гоним цел Европа. Надявам се това да е добра крачка. Това ще върне самочувствието на играчите, защото през последния месец отборът не играе по най-добрия начин. Натрупаха се доста загуби. Надявам се този мач да е повратна точка и да се класират за Европа. За Левски е жизненоважно да играе в Европа", заяви той пред "Диема спорт".

Без победа Левски трудно ще стигне до бараж

Още: Полицията предупреди, че може да се справи с хулиганите като през 2011 г. на Левски - ЦСКА (ВИДЕО)

Той смята, че футболистите, когато той бе на "Герена" са били по-добри, а и освен това някои от настоящите не успяват да се справят с напрежението. Именно заради това допускат и грешки при тактиката с постоянните подавания.

"От гледна точка, че преди две седмици загубихме мача по болезнен начин, надявам се това да ги стимулира и това е точният момент за реванш. Сигурен съм, че ще излязат с по-голям хъс за победа. Докато има математически шанс, Левски трябва да се бори за четвъртото, дори и за третото място. Може би този мач ще е рубикон за сезона. Ако успеят да го спечелят, ще излязат с по-голямо самочувствие в следващите. Ако мачът не завърши по най-добрия начин, смятам, че Левски много трудно ще стигне до бараж".

Любовта му към "сините"

Още: На косъм от трагедия: Полицията предотвратила невиждано меле между фенове на ЦСКА и Левски

Миланов няколко пъти похвали феновете на Левски и колко голяма подкрепа са били за него по време на престоя му. "Аз от малък съм фен на Левски. Кариерата ми се разви по друг начин, но си бях казал, че ако ми се отдаде възможност да играя в Левски, бих го направил. Дойдох в най-тежкия момент в историята на клуба. Беше пълна каша в клуба, когато дойдох. Не ме беше страх, искам да пробвам и успях. След първия мач, който изиграх официален, любовта стана още по-голяма. Подкрепата на феновете към мен беше изключително голяма през тази година и половина.

Винаги съм обичал клуба, просто не съм го казвал. Исках хората да ме запомнят като добър на терена и мисля, че го направих. Обичам Левски и не можех да предам феновете, затова не подписах с нито един български отбор. Винаги ще желая най-доброто за Левски. Не се знае, в бъдеще може да облека отново синята фланелка" Във футбола всичко е възможно. Ако имам възможност един ден, винаги бих облякъл синята фланелка". А от полицията с официално изявление: Ще има хореографии на ЦСКА - Левски, но с ограничения.

Още: Пламен Гетов: ЦСКА закъсня с Ел Маестро, а Левски свърши най-важната си работа

Лидерите на фракциите убедиха СДВР: Строги, но компромисни мерки за "Вечното дерби"

Левски изписа "цял роман" за Наско Сираков: Илиана Раева му се обясни със 7 емблематични СНИМКИ

Тобиас Хайнц остава резерва срещу Левски, само едно нещо може да разубеди Стамен Белчев

Без шоу по трибуните: За първи път в историята полицията наложи голяма забрана за феновете на Левски и ЦСКА

ЦСКА - Левски е и сблъсъкът на вратарите с най-много сухи мрежи в Първа лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички