Георги Миланов: Феновете на Левски ми се зарадваха повече, отколкото на головете


Георги Миланов: Феновете на Левски ми се зарадваха повече, отколкото на головете
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2101 0

Полузащитникът на Левски Георги Миланов се завърна в игра при приятелската среща срещу Пирин Благоевград, след като е възстановен от контузията си. Той призна, че най-много страх у него е имало, когато е чакал да разбере точно каква е контузията му.

"Тръпката е огромна и няма значение на колко години си. Благодаря на всички треньори, на лекарския щаб, на феновете. Положих много усилия, за да се възстановя и се радвам, че стана по-бързо от очакванията. Имаше лек страх в мен преди влизането ми в игра, но сега се чувствам много щастлив от първия ми мач за годината.

Имах чувството, че при влизането ми феновете се израдваха повече, отколкото на головете. Ще дам всичко от себе си да ги радвам в бъдеще. Не съм много близко до формата, в която трябва да бъда. Няма срокове за това, във вторник също ще взема участие в контролата. Днешните 15 минути бяха много важни за мен, да ме пречупят и да не мисля за травмата.

Никога не съм губил мотивация. Стресиращи за мен бяха първите 24 часа след контузията, докато разбера каква е степента. За мен отборът е по силен от есента и очаквам добър старт на пролетния полусезон" - сподели Миланов.

След срещата говори и старши треньорът Станимир Стоилов, който осъди Карачанаков, но и феновете на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички