Станимир Стоилов: Пирин да накаже Карачанаков, не оправдавам и нашите фенове


Станимир Стоилов: Пирин да накаже Карачанаков, не оправдавам и нашите фенове
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1604 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след приятелската среща между неговия тим и Пирин Благоевград. Разбира се, една от най-обсъжданите теми бе инцидентът с бившия футболист на ЦСКА Антон Карачанаков. Той провокира феновете на "сините", те нахлуха на терена, а Карачанаков избяга в съблекалните и бе заменен.

"Eдин среден двубой. На моменти имаше добри неща. Имахме проблеми при завършващия удар. Динамиката беше значително по-слаба. Надявам се това нещо да го изкореним до първия мач. В атака все още правим пропуски.

Смятам, че постъпката на Карачанаков е недопустима за професионален футболист. Мисля, че Пирин трябва да го накажат. Това е постъпка, която не отива на футболния феърплей и етикета - професионален футболист. Можеше да развалим тази хубава проверка. Ситуацията бе доста напрегната. Под никаква форма не оправдавам поведението на нашите привърженици. Футболът е игра за джентълмени, всеки трябва да си гледа своя отбор" - започна Мъри.

"За всеки футболист е важно да вкарва голове. Бари трябва да подобри завършващия си удар и подаване. Левски трябва да е готов за старта. Днес не ми хареса динамиката и скоростта. Тук е въпрос на характер. Това са наши проблеми, надявам се да ги решим. Търсим промени в динамиката и футболната увереност.

Мен ме интересува колектива. Футболистите трябва да са професионалисти и да отговарят на имиджа на Левски. Нашите футболисти показаха, че могат да се държат перфектно. Всички мачове преминаха при едно феърплей отношение към съперници, съдии" - продължи Стоилов.

Специалистът коментира и Георги Миланов. Той сподели, че Миланов е влязъл, за да "усети тръпката от футбола", както и че трябва тепърва да преодолява страха и неувереността след контузията.

В крайна сметка, Левски записа убедителна победа в контрола №7, въпреки че Карачанаков едва не съсипа мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички