Левски пусна виртуални билети за Царско село


Левски пусна виртуални билети за Царско село
Снимка: levski.bg

1793 0

Левски обяви старта на продажбата на виртуални билети за последната контрола преди подновяването на сезона в Първа лига. "Сините" ще се изправят срещу Царско село на 15 февруари, като феновете отново ще имат възможност да подкрепят финансово любимия си клуб. "Сините" дадоха и равносметка от подготвителния лагер, като обявиха рекорден приход от виртуални билети за контроли.

"Равносметката до тук през подготвителния лагер:

- шест контролни мача, в които резултатът нямаше особено значение. Но мачове, в които започнахме да виждаме играта на Левски такава, каквато искаме да бъде – висока преса, доминиращ футбол и желание през всички 90 минути на всеки мач

- Над 100 000 лева приход за клуба от виртуални билети само за контролни мачове, благодарение на „сините“ фенове. Пореден безпрецедентен рекорд в историята на българския футбол.

Време е за последната репетиция на „Левски“ преди подновяването на шампионата! На 15-ти февруари момчетата на Мъри Стоилов приемат отбора на „Царско Село“ на стадион „Георги Аспарухов“ от 14:00 часа.

Резултатът отново ще е без значение, но е сигурно едно – пореден мач, който ще ни доближи до модерния футбол, който приляга на „сините“!

Подкрепете любимия клуб със закупуване на виртуален колекционерски билет за последната контролна среща ТУК!

Станете част от историята, която „сините“ фенове продължават да пишат.

Левски е вечен", написаха "сините" на сайта си.

Ето и каква глупост направи Антон Карачанаков по време на контролата Левски - Пирин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички