Георги Костадинов: Надявам се Левски да влезе в груповата фаза на ЛнК и да спечели титлата


Георги Костадинов: Надявам се Левски да влезе в груповата фаза на ЛнК и да спечели титлата
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3177 0

Полузащитникът на АПОЕЛ (Никозия) Георги Костадинов изрази надежда Левски да стигне до груповата фаза на Лига на конференциите и да спечели титлата в Първа лига през чукащия на вратата сезон 2023/24.

Днес неговият тим направи нулево равенство със "сините" в последната проверка на българския отбор преди старта на първенството. Костадинов призна, че му е било много приятно да играе срещу бивши съотборници и благодари на публиката за уважението към него, което е показала.

"Получи се полезен и динамичен мач, много положения и най-важното е, че няма контузени. Левски е на финален етап на своята подготовка, очаквахме да са на по-високо темпо. Ние сме на много по-ранен етап и затова трябваше да отговорим с повече агресия", коментира халфът пред "Диема спорт" след контролата.

"Надявам се Левски да влезе в груповата фаза на евротурнирите и да спечели титлата. Смятам, че имат много добри футболисти и най-важното е този отбор да се съхрани и да се запази от контузии", допълни Костадинов. Николай Костов пък разкри за любопитна договорка между него и играчите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички