Георги Костадинов се контузи при равенство на своя АПОЕЛ в дербито с Омония


Георги Костадинов се контузи при равенство на своя АПОЕЛ в дербито с Омония
Снимка: Оф. сайт на Арсенал (Тула)

760 0

Кипърските грандове Омония и АПОЕЛ завършиха 1:1 в дербито на първия кръг на плейофа за титлата на Острова на Афродита, а българският полузащитник на "жълто-сините" Георги Костадинов получи контузия в коляното и беше заменен в 94-ата минута.

Испанският централен защитник на символичните гости на стадион "ГСП" Хосе Анхел Креспо откри резултата в 44-ата минута с глава, засичайки при центриране от ъглов удар. В 85-ата минута пък Николаос Панайоту изравни за Омония.

Трябва да се отбележи и фактът, че двата отбора вкараха още три гола в срещата, но те бяха отменени от италианския съдия Симоне Соца след съгласуване с хората, които помагаха от стаичката за видеоповторения (ВАР). АПОЕЛ остава на върха в класирането с 60 точки, докато "зелено-белите" от Омония са 6-и с 42.

В 94-ата минута Костадинов опита да измъкне една топка близо до наказателното поле на Омония и беше хванат за ръката от противников играч. При единоборството българинът падна лошо на лявото коляно си и трябваше да бъде заменен 180 секунди преди края на редовното време.

Падането му притесни треньора на АПОЕЛ Владан Милойевич. "Повече съм притеснен и натъжен от контузията на Костадинов. Надявам се да нямаме нова сериозна контузия. Наистина не знам какво се случи тази година. Загубихме и Сушич с принудителна смяна. Много ме е страх, моля се на Господ Георги да е добре. Надявам се да нямаме втора тежка контузия на коляното", коментира сръбският специалист след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички