ЦСКА съобщи за проблеми на лагера в Австрия - двама играчи се прибират в България


ЦСКА съобщи за проблеми на лагера в Австрия - двама играчи се прибират в България
Снимка: Cska.bg

1729 0

Ръководството на ЦСКА съобщи с публикация в официалния си сайт, че двама футболисти са контузени сериозно и на 100% пропускат всички мачове до края на лагера в Австрия.

От публикацията става ясно, че Мено Кох и Росен Маринов директно се прибират в България, където ще започнат по-интензивно възстановяване! Първоначалните прегледи са показали, че Кох страда от разтежение и ще са му нужни около 3-4 седмици почивка, а Маринов е с проблеми в бедрото (при него не се споменава срок на лечение).

Съобщава се още, че по време на днешната контрола срещу РБ Залцбург (коя ТВ ще излъчи мача?), Саша Илич няма да може да разчита на Юрген Матей и Георги Йомов, но за сметка на това Иван Турицов и Яник Вилдсхут ще са на линия. Енес Махмутович пък има "немалки шансове да се появи в игра"!

Ето какво написаха "червените" в своя сайт:

"Защитниците на ЦСКА Мено Кох и Росен Маринов твърдо пропускат контролите до края на лагера в Австрия. Нидерландецът получи разтежение на различно място от предишната травма, но в същата мускулна група, а прегледите показаха, че ще му трябва 3 до 4 седмици за да се върне в игра.

Проблеми в квадрицепса ще извадят от строя и юношата Росен Маринов През уикенда двамата ще се приберат преждевременно в България, за да започнат по-интензивно лечение.

Аут за днешната контрола с Ред Бул Залцбург е и капитанът Юрген Матай, докато Енес Махмутович е с немалки шансове да се появи в игра. Участие няма да вземе и националът Георги Йомов, който все още не е напълно възстановен от контузията в глезена, получена по време на лагера с националите.

Наставникът Саша Илич ще може да разчита за първи път на Иван Турицов и Яник Вилдсхут.

Проверката с австрийския шампион, който в последните десет години спечели 9 поредни титли и завоюва още 6 национални купи, е от 19 ч. българско време и ще се проведе на терена на Sportzentrum Anif, с адрес: Schulweg 43, 5081 Anif. Срещата може да бъде наблюдавана в ефира на Диема Спорт.

ЦСКА срещна и победи с 1:0 Ред Бул в приятелски мач в Австрия през лятото на 2019 година. Тогава "армейската" отбрана неутрализира изгряващата звезда на европейския футбол Ерлинг Холанд, а бразилецът Евандро с майсторски гол донесе успеха".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички