Марин Петков говори за работата със Станимир Стоилов и разкри: Един от любимите ми футболисти е...


Марин Петков говори за работата със Станимир Стоилов и разкри: Един от любимите ми футболисти е...
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3853 0

Атакуващият футболист на Левски Марин Петков даде интервю пред "Тема Спорт", в което говори за предстоящия сезон 2022/23, двата мача с ПАОК и тренировките под ръководството на Станимир Стоилов. 18-годишният нападател заяви, че на този етап всички са съсредоточени върху лятната подготовка:

"В отбора си говорим във всеки мач да играем добре и да радваме хората, които обичат Левски. За момента не коментираме цели, а сме съсредоточени върху подготовката за официалните двубои. Трябва да гледаме мач за мач", започна Петков.

"Падна ни се може би най-силният противник в тази фаза на турнира. Можем само да извлечем позитиви от подобен съперник и такива мачове. Ако успеем да ги отстраним, ще бъде страхотно да продължим в следващата фаза на Лигата на конференциите. Разбира се, че вярваме (б.р. - в елиминацията на ПАОК). Показахме, че можем да играем много добре в последните мачове от сезона и заслужено спечелихме Купата на България".

Марин Петков бе запитан и как се работи с треньор като Станимир Стоилов и отговори така: "Всеки ден изисква от нас да даваме повече и повече по време на тренировките, за да може да сме максимално подготвени за официалните мачове. По-взискателен е към динамиката на играта, което е нормално. Всичко се върши на много високо и професионално ниво".

"Нямам проблем с позициите на терена. Където ме поставят, съм готов да играя и да дам максимума от своите възможности", добави още юношата на "сините" и разкри имената на двама световноизвестни футболисти, на които симпатизира: "Харесвам много Кристиано Роналдо, а един от любимите ми футболисти е Еден Азар".

Вижте още: Левски ще плаща 5-цифрена сума в евро за заплата на Филип Кръстев?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички