Далибор Драгич: Сигурен съм, че Левски ще се бори до последно с Лудогорец за титлата


Далибор Драгич: Сигурен съм, че Левски ще се бори до последно с Лудогорец за титлата
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2790 0

Един от любимите чужденци на привържениците на Левски, носил екипа на "сините" Далибор Драгич, отбеляза 50 годишен-юбилей. Пред "Мач Телеграф" той говори за ситуацията в отбора и сподели впечатленията си за случващото се в клуба. 

"Много хора от България ми се обадиха за празника. Трогнат съм. От някогашните ми съотборници в Левски ме поздравиха Топчо, Илиян Стоянов, Пантелич", - сподели босненецът, който от 6 години живее в Нови Сад.

"Сините" възкръснаха при Мъри. Не искам да обиждам всичките ни треньори преди това, но Стоилов е нещо друго. Разбира си от работата, а и е много добър и честен човек. Когато аз дойдох в Левски, си личеше, че ще стане голям треньор и това е неговата професия. Научи много неща от Люпко Петрович. Направи ми впечатление, че откакто Стоилов пое Левски, по-силната част ни е защитата.

На финала стояхме перфектно в отбрана и не дадохме на ЦСКА никакъв шанс. Браво и за смелостта му да заложи на Пламен Андреев. Не знам някъде в Европа вратар на 17 години да е извел отбора си на финал за Купата с капитанската лента срещу вечния съперник. От защитниците много силно впечатление ми направи човекът, който играе с номера, с който аз играех навремето - 23 - Сонко Сундберг.

За съжаление ПАОК беше най-трудният възможен съперник. Дано да са в по-ранен етап от подготовката си и да ги хванем неподготвени. Не мога да дам прогноза, но ако слушат и изпълняват указанията на Мъри имаме шансове. А в първенството съм сигурен, че до последно ще сме в борбата с Лудогорец", завърши той.

Междувременно френски клубове проявяват интерес към халф на Левски.

 

 


 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички