Финансовата дисциплина е дала резултат - Левски е отчел 6 милиона лева печалба за последните 10 месеца?


Финансовата дисциплина е дала резултат - Левски е отчел 6 милиона лева печалба за последните 10 месеца?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2107 0

Строгата финансова дисциплина на "Герена", за която отговорник е Станимир Стоилов, е дала резултат и Левски е отчел около 6 000 000 лева печалба за период от 10 месеца - това пише вестник "Мач Телеграф" в днешния 12 декември!

Става въпрос за времето от януари до октомври 2022 година, а успехът, разбира се, е резултат и от усилията на феновете, които вкараха милиони в "синята" каса.

Изданието разкрива, че приходите са в размер на 15 млн. лв., а разходите - 9 милиона лева. Допълва се още, че в момента клубът плаща между 4 800 000 и 5 000 000 лв. за заплати, което е в пъти по-малко от това, което се случваше в последните години.

Мъри Стоилов пък си е поставил за цел да намира качествени футболисти, за които не трябва да се плаща трансферна сума. Такъв ще бъде случаят и с новия централен нападател - Рикардиньо, който се очаква да пристигне в София съвсем скоро. Акцентира се върху това, че преди 12 месеца Гремио е поискал 200 000 долара от Лудогорец за него, а сега треньорът на Левски се е разбрал с гбразилския клуб играчът да акостира на "Георги Аспарухов" без пари, а той да запази 30% от правата му при бъдещ трансфер.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Станимир Стоилов посочи как трябва да се развива Левски и защо ще подаде оставка при нов инвеститор!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички