"Даже на моменти се чувствам и неудобно" - Станимир Стоилов с любопитен отговор на въпрос за подкрепата на "сините" фенове


"Даже на моменти се чувствам и неудобно" - Станимир Стоилов с любопитен отговор на въпрос за подкрепата на "сините" фенове
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1665 0

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде интервю за предаването "Код Спорт", в което бе запитан какво е усещането да бъде толкова обичан от "сините" фенове, които на всеки мач скандират името му.

Наставникът на 26-кратните шампиони заяви, че по-честна, по-неистова и по-почтена подкрепа не е виждал и дори на моменти се чувства неудобно:

"Даже някой път се чувствам и неудобно, но ако беше като много случаи в нашата действителност платена любов, по-лесно щеше да кажеш за какво става въпрос. Аз по-неистова, по-честна и по-почтена подкрепа не съм виждал и към мен, и към отбора. Даже на моменти се чувствам и неудобно!", призна Стоилов и допълни:

"Сигурно с работата си, със стила на игра, който създадох и в предишните отбори, да не говорим за успехите, се е породило някакво футболно уважение, но може би според мен честността, която имам към отношението на привържениците и към клуба, донякъде също породи едно голямо уважение. Аз съм истински благодарен и никога няма да забравя тази благодарност и тази любов, която получавам. Изключително съм благодарен и затова смятам, че под никаква форма и в нито един момент няма да бъда пречка за развитието на Левски".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Мъри Стоилов обяви кои заробиха Левски в дългове и кои са "пиявиците" на клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички