Наско Сираков: Водят се сериозни преговори за Левски, но нов собственик не е сигурен


Наско Сираков: Водят се сериозни преговори за Левски, но нов собственик не е сигурен
Снимка: Levski.bg

2790 0

Собственикът на Левски Наско Сираков говори за сделката по смяната на собствеността, която се чака в клуба. Той обобщи сезона за "сините" дотук и посочи целите през зимния трансферен прозорец.

"Не можем да кажем, че със сигурност Левски ще има нов собственик. Ако това нещо се случи, то ще се случи прозрачно, на пресконференция с потенциалния собственик. Докато няма такава пресконференция, няма нищо официално. Аз не крия, че се водят сериозни преговори. Към момента аз съм мажоритарен собственик на Левски", обяви легендата на Левски пред "Нова".

"Ще гледаме да се подсилим на определени позиции. Очаквам по-силен и по-постоянен Левски през пролетта. Късата скамейка и контузиите на ключови играчи не ни позволиха да постигнем по-добри резултати. Няма момент, в който да съм бил несъгласен с треньорското ръководство. От лятото Левски ще се бори с всички сили да стане шампион", допълни той.

"За Левски винаги си заслужава. Не съм си мислил, че като дойда тук, ще стъпвам по цветя и рози. За мен това връщане беше мисия. Всички виждахме в какво състояние е клубът. Нямаше светлинка. Вдигнах цигарите, но всяка безсънна нощ и изпушена цигара си заслужаваше", категоричен е Сираков. А ето каква може да е причината сделката с "Юнайтед Груп" да се бави. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички