Стоилов посочи кои са правили "слугинаж на ръководител", но не "слугинаж на Левски"


Стоилов посочи кои са правили "слугинаж на ръководител", но не "слугинаж на Левски"
Снимка: Levski.bg

3590 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов посочи виновниците за натрупаните многомилионни дългове на клуба. Той подчерта, че не се чувства добре да влиза в чести конфликти с хора, свързани с клуба, но го прави в името на доброто на Левски.

"Това са голяма част от тези, които работиха и получаваха заплати в клуба, защото те безропотно подписваха и трупаха задължения. Там са първите най-големи виновници, а след това и собствениците, които не са чистили ангажиментите към НАП. Платените служители са били огромен проблем на Левски. Те просто са подминавали или подписвали документи, без да има насреща им покриване на ангажименти. Слугинаж на ръководител или на собственик, но не слугинаж на Левски", заяви Стоилов за "Код Спорт".

"И на мен не ми е приятно да влизам в конфликти с хора, които са около клуба, помагали са или помагат денонощно. Аз даже някой път ги наричам „пиявици“, „съветници“ - да ги откъсна от тялото на Левски, за да може Левски да диша по-спокойно, защото ако примерно както с голяма част от предишните съм си пил по едно кафе, моят живот на „Герена“ щеше да е много по-розов. Но аз предпочитах изчистването на „пиявиците“, отколкото пиенето на кафе с хората, които искат винаги да са около масата", продължи треньорът.

"Когато става въпрос за Левски, опитвам се да бъда изключително коректен и честен. Няма друг път за Левски – заблудата, отмятането, покриването на нещата доведе до състоянието, в което намерихме Левски преди една година. Аз просто бях потресен от дълговете, от ситуацията и как всеки нещо е прескачал и се е правел, че не вижда и си тръгва, а същевременно излизаме и казваме колко обичаме Левски", каза още Мъри. А ето какъв казус за решаване има Левски до Нова година. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички