ЦСКА и Левски показаха мускули във фитнеса - кой как тренира (ВИДЕА + СНИМКИ)


ЦСКА и Левски показаха мускули във фитнеса - кой как тренира (ВИДЕА + СНИМКИ)
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1534 0

Два от най-големите отбори в България Левски и ЦСКА се готвят в Турция, както е известно (това важи и за шампиона Лудогорец). По стечение на обстоятелствата и най-вече метеорологичната ситуация в южната ни съседка и двата тима прекараха деня във фитнеса.

В официалните канали и на "сини", и на "червени" бяха качени кадри от заниманията (можете да видите видеа и снимки и на двата тима по-долу в материала). За Левски това трябваше да е почивен ден, но футболистите не са пропуснали тренировка във фитнеса.

ЦСКА пък трябваше да играе контрола срещу Хартберг, но бе отменена заради условията. От клуба признаха, че все пак са искали да се състои срещата и опитали да убедят организаторите, но те не го допуснали, за да съхранят тревното покритие.

Така "червените" са решили да проведат "разнообразно и интензивно занимание във фитнеса на хотела". Ясно е кога все пак ще се състои приятелската среща между ЦСКА и Хартберг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички