Феновете на Левски със залп: Капитанската лента е символ на търговия


Феновете на Левски със залп: Капитанската лента е символ на търговия
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1465 0

"Трибуна Левски" излезе със съобщение в социалните мрежи до ръкводството на любимия им клуб. От организацията са разочаровани от представянето и случващото се на "Герена" и имат молба.

Феновете пожелаха да бъдат допускани на целия стадион "Георги Аспарухов" срещу билет на стойност 1 лев при домакинството на Локомотив Пловдив

Именно в събота Левски ще опита да спре серията си от пет шампионатни срещи без успех. "Смърфовете" победиха в първата среща между отборите през кампанията с 2:1.

Позицията на феновете

"ПФК ΛЕВСКИ,

Всеки провал се преглъща, всяка загуба се преживява. Единственото, което не може да се преживее, изпълва те с яд и безсилие едновременно, е бездушното поведение, липсата на амбиция и мотивация. А то се превръща в константа, заедно с разочарованието в пълните гостуващи сектори в "синьо" навсякъде из България.

Трудно е и да си амбициран, когато капитанската лента е символ на търговия с все по-малка стойност, а не на лидерство и мъжество.

В трудните моменти феновете винаги са опората за клуб и играчи. Бъдете обединителите, от които в момента хората се нуждаят.

Покажете, че в привържениците виждате двигателя на левскарщината, а не ходещи торби с пари. Поканете ги на стадиона за мача с Локо (Пловдив), покажете отношение към хората, които ще са с Λевски, независимо кой човек с изтичащ договор е капитан на отбора.

Призоваваме ви за жест към хората и билет от 1 лв за целия стадион в мача с Локо (Пд), на който хората ще се вкочанят от студ, но ще бъдат докрай с любимия Λевски!

Да напълним стадиона заедно, ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI", обърнаха се от клуба в социалните мрежи.  

Вижте на какви цени Левски продава билетите за гостуването на Локомотив Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички