Преговаря ли Левски за вратаря на лидера във Втора лига? Вече има категоричен отговор


Преговаря ли Левски за вратаря на лидера във Втора лига? Вече има категоричен отговор
Снимка: Levski.bg

2355 0

Спортният директор на Септември – Кристиян Добрев, коментира появилата се информация за преговори с Левски за вратаря Димитър Шейтанов. Той категорично опроверга, че са водени подобни разговори.

"Не съм се срещал с никой от "сините" шефове за какъвто и да е трансфер, на който и да е футболист на Септември в Левски", заяви Добрев пред "Dsport".

За последно бях на стадион "Георги Аспарухов" и то на един от помощните терени, за да гледам срещата реванш за Купата на БФС при 18-годишните между Левски - Лудогорец. Не знам кой ги ражда тези "новини" за Шейтанов в Левски“, каза още спортният директор на лидера във Втора лига.

Недоволство от съдиите във Втора лига

Добрев бе и изключително недоволен от отсъжданията в двубоя срещу Литекс, който бе загубен от неговия отбор. "Загубихме мача и заради слабото и некомпетентно съдийство на главния съдия Стоян Гурков от Сливен. Но да започна от минутите от преди мача. Домакините, според мен, умишлено не искаха да почистят терена. Правеха го с двама човека и ние пратихме от нашите момчета да им помогнат, но не се намериха гребла за тях. Величко Дихонов дори им се скара, че пречели да се разчертае терена".

"Ние не искаме и не очакваме помощ от съдиите, но да не ни режат. Ще входираме жалба срещу съдийството, която ще ни струва 500 лева и сме наясно, че няма да бъде разгледана и наложени наказания на споменатите от мен съдии. И пак сме начело в класирането на Втора лига".

А междувременно легенда на "сините" защити Николай Костов пред нашата медия и даде мнението си за Наско Сираков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички