Талантите на ЦСКА и Левски в Трета лига завършиха февруари на "Армията"


Талантите на ЦСКА и Левски в Трета лига завършиха февруари на "Армията"
Снимка: Lap.bg

1746 0

Дубълите на ЦСКА и Левски изиграха своя двубой от 20-тия кръг на Югозападната трета лига този следобед, като "червени" и "сини" поделиха точките от срещата, след като не успяха да си вкарат попадение.

По този начин двата тима не промениха позицията във временното класиране на надпреварата, където възпитаниците на Стамен Белчев заемат 4-тото място, докато "сините" са осми, с шест точки и двубой по-малко от "армейците".

Трябва да се отбележи, че и двата тима имаха своите положения по време на целия двубой, но до попадение така и не се стигна след повече от 90 минути на стадион "Българска армия".

Най-интересното по време на ЦСКА II - Левски II

Първата по-опасна ситуация се откри пред домакините, когато след комбинация последвала стрелба на Георги Димитров бе отразена от стража на гостите. В 41-ата минута последователно "грешникът на червените" и Венцислав Иванов направиха непростими пропуски от чисти позиции.

Около 65-ата минута изстрел на Петко Панайотов се отби от десния страничен стълб, а при добавката Павел Жабов пропусна от чиста позиция да открие резултата. В 72-ата минута влезлите след почивката Браян Стефков и Александър Кожухаров направиха хубава атака по левия фланг, но отново липсата на късмет им попречи да се разпишат.

Следващият мач на ЦСКА II е гостуване на Септември Симитли, докато дубълът на Левски ще посрещне същия съперник седмица по-рано, когато възпитаниците на Белчев ще почиват.

Вижте на какви красиви инициативи ще стане домакин "Българска армия" през месец март!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички