Безработен фен на Левски трогна събратята си, като дари скромна сума за дълга към НАП


Безработен фен на Левски трогна събратята си, като дари скромна сума за дълга към НАП

9877 0

Както и в предишните кампанни, феновете на Левски доста активно подпомагат клуба относно приоритетната му цел в момента, а именно изчистване на дълга към НАП. Той е на стойност от около 11,5 милиона лева.

Както е известно, собственикът на контролния пакет "сини" акции - Наско Сираков, обяви, че е постигнал споразумение с агенцията. Според него 30% от всички приходи на клуба ще отиват директно по сметката на НАП до покриването на задължението.

Сираков пусна сметка, на която феновете могат да превеждат пари към приходната агенция, като отправи молба към тях лично да помогнат. Това се случи в петък, като още в същия ден привържениците започнаха да превеждат средства.

От петък насам запалянковци качват непрестанно в социалните мрежи платежни нареждания. От тях става ясно, че дете е превело спестяванията си, за да помогне на клуба. Превод е направил и фен, който е безработен, затова е помогнал с 20 лева, но спечели поздравления за постъпката си.

Най-често "сините" привърженици помагат с по 100 и 200 лева, а тези дни стана ясно, че един от тях е дарил 1000-та лева, с които е планувал да ремонтира колата си. А ето какво дарение направи Илиана Раева за дълга към НАП

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички