Председателят на НКП на Левски обяви: Положението в клуба не е розово


Председателят на НКП на Левски обяви: Положението в клуба не е розово
Снимка: БГНЕС

3845 0

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян проговори за проблемите на "сините", след като от организацията запазиха мълчание, докато се разгръщаха последните събития около клуба.

В петък вечер феновете се срещнаха с Павел Колев, след като днес беше приет новият закон за хазарта, който ще отнеме основната дейност на спонсора на Левски "Национална лотария".

По този начин финансирането на клуба е под сериозна въпросителна, а самият Хиндлиян заяви, че положението не е розово, но се надява, че привържениците на Левски могат да се активизират и да помогнат за справянето с кризата в клуба.

"Някои хора са доволни от ситуацията, но аз не съм. Привържениците на Левски също не са. Да си левскар не е лесна работа. Искам да разполагам с инструментите да успокоя голямата фенска маса, но ги нямам. Единствено можем да бъдем единни и да защитаваме Левски с максимална активност", сподели председателят на НКП.

"Показвали сме, че опрени до стената, можем да сътворим нещо, което никой не очаква. Надявам се това да покажем и на 15-и", допълни той, визирайки предстоящото дерби с ЦСКА.

След срещата с феновете пред медиите застана и директорът на клуба Павел Колев, който даде мрачна прогноза за бъдещето на Левски (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички