Емил Велев за Николай Костов и случващото се в Левски: Не му е работата да говори за разделение, Сираков да махне този надпис от стадиона


Емил Велев за Николай Костов и случващото се в Левски: Не му е работата да говори за разделение, Сираков да махне този надпис от стадиона
Снимка: Levski.bg

3078 0

Бившият футболист и старши треньор на Левски Емил Велев даде интервю пред "Тема Спорт", в което сподели очакванията си за гостуването на "сините" на Локомотив София от 18-ия кръг на Първа лига, което е насрочено за понеделник, 27-и ноември:

"Разбира се, че очакванията ми са за победа на Левски, но Локомотив София също има своите аргументи. Притежават нелоши играчи и домакинството им е предимство, затова няма да бъде лесно на "сините" да стигнат до успеха, но смятам, че ще спечелят трите точки", обясни Кокала и допълни по отношение на победата срещу Дунав Русе за Купата:

"В Левски забелязвам организиран хаос. Бразилците са индивидуалисти, които не влизат в никакви схеми и затова играят хубав за окото футбол. Този мач с Дунав не трябва да е критерий, защото единствената цел и задача на "сините" бе да продължат напред в турнира. Няма как да коментирам съперника, тъй като за мен нивото е по-ниско от това за Втора лига. Би трябвало по-различно да е".

Велев бе запитан и как ще коментира думите на Николай Костов, че на "Герена" има разделение:

"Не му е работата да говори за разделение в клуба. Трябва да си гледа задълженията на треньор. Да обединява отбора, да мотивира футболистите и те да играят за победа във всеки мач. Не знам кой го е подтикнал да казва тези неща. В Левски винаги има различни интереси. Истинските фенове винаги са зад отбора и искат той да побеждава. Крайно време е Сираков да махне този надпис от стадиона: "Сираков вън"".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Само в SportLive! Емил Велев - Кокала даде приятелски съвет на Михайлов и отсече: Венци Стефанов назначава треньорите в националните гарнитури, а сега иска оставката на Боби!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички