Николай Костов назова най-големия проблем и заговори за "разединението" в Левски


Николай Костов назова най-големия проблем и заговори за "разединението" в Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6454 0

Старши треньорът на Левски - Николай Костов, говори след успеха на неговите възпитаници с 3:1 над Дунав Русе в 1/16-финалите за Купата на България.

Доволният Костов

"Доволен съм от крайния резултат. Не съм доволен, че останахме с 10 играчи и изразходваме много енергия, тъй като предстоят мачове. Поздравявам футболистите и на двата тима, тъй като стана динамичен мач. Играхме добре, имахме добра игра от защитната линия, където единствен бе Ван дер Каап. Искам да подчертая даже да бяхме с основния си състав, пак щях да ползвам младите. Това ми бе възможността да видя изявите им", заяви Костов.

"Нашите футболисти в атака винаги играят добре. За съжаление, изпускаха моменти. Сигурен съм, че ще подобрим реализацията и трябва да сме по-големи оптимисти и трябва да имаме по-голямо доверие на нападателите".

"Исках да избегна разговорите за напрежение, тъй като в нашия клуб има разделение, а нашите почитатели са на два полюса. Това неминуемо играе влияние върху нашите играчи, но по-добре да останат без коментари тези въпроси", добави още специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички