У кого е "ябълката на раздора"? Ясно е кой прави големите проблеми в Левски


У кого е "ябълката на раздора"? Ясно е кой прави големите проблеми в Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

5142 0

Както в много други клубове, така и в Левски, сериозна част от вътрешните проблеми се дължат на фигури, които не са пряко свързани с него. Поне това става ясно от последни информации.

Те гласят, че мениджърите на част от бразилските футболисти на "сините" създават главоболия на шефовете и треньорите на "Герена". Най-сериозни такива има около Уелтън и Рикардиньо.

За какво претендират те?

Двама от основните играчи на столичани са обвързани за дълъг период с отбора. Те обаче биват притискани да искат още, твърди "Мач Телеграф". Контрактът на първия е до лятото на 2026-а година, а на втория до зимата на предходната година.

Твърди се, че единият от мениджърите е бил на среща с мажоритарния собственик Наско Сираков. Той пожелал по-високо възнаграждение за своя клиент, но получил отказ. Легендата на "сините" заявил, че това може да се случи чак идното лято.

Останалите

В момента ръководството на Левски се опитва да се справи с договорите на други двама ключови играчи - Жереми Петрис и Андриан Краев. Ако с тях не се стигне до споразумение, то най-вероятно ще бъдат продадени  по време на зимния трансферен прозорец.

Междувременно Рикардиньо бе предложен на бразилски гранд, в който е южноамериканска звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички