Емил Велев разкритикува Тити Папазов, Георги Тодоров и Павел Колев


Емил Велев разкритикува Тити Папазов, Георги Тодоров и Павел Колев

1622 0

Бившият наставник на Левски Емил Велев коментира ситуацията в "синия" клуб в последно време. Той имаше какво да каже на 3 от важните фигури на "Герена" - Тити Папазов, Георги Тодоров и Павел Колев. Освен това, Велев даде някои съвети на отбора.

"Тити Папазов в едно е напълно прав, че никой в България никой не го разбира, а и той много малко разбира себе си. Тук е напълно прав… След като казва, че той мисли едно, а другите мислят друго. Може би Тити е извънземен. Явно хората не мислят, както той мисли. Или той е от друга планета, или хората са отнякъде другаде. Не знам кой е правилният отговор.

Нямам нищо против Гошо Тодоров, приятели сме, но защо само плачеш?! Само сълзи и плачене – нямам играчи, имам играчи. Веднъж след мача с Берое им казваш, че са герои, на следващия двубой им казваш, че са мъртъвци! Голямата разлика е, че при Петър Хубчев имаше дисциплина, футболистите му имаха респект. След него се изпуснаха нещата. Ти, когато ги наричаш така, дали след това ще искат да играят за теб?!

Има един човек - Павел Колев, който изобщо не разбира за какво става въпрос. Още след напускането на Васил Божков, трябваше да извика чужденците и да им каже – кранчето е спряно, пари няма да има. Искате ли по една или две заплати и да си тръгвате? Но там нямаше кой да му даде съвет, нямаше го Сираков или някой по-опитен" - заяви Велев пред "Букмейкър Рейтинги".

Емил Велев посъветва Левски как да бъде направена селекцията. Според него могат да се вземат доста бивши играчи на клуба, които биха искали да се завърнат обратно, като дори някои от тях са без отбори в момента:

"Трябва да се разчита изцяло на български футболисти. Като нямаш пари за бюджет и селекция, свиваш се до последна дупка на колана и действаш само с хора, които искат да играят в Левски. Отиваш по всички отбори, в които Левски е преотстъпвал футболисти и питаш – ти искаш ли да играеш в Левски, ти искаш ли? Това са ни парите – съгласен ли си, или не? Ето, ще им дам жокер. Да извикат Мариян Огнянов. Момчето го гледам, че се изявява във Фейсбук, няма отбор в момента, в Лом си е. Както се писа, да се опитат да върнат братя Цоневи, Стивън Петков също е добро решение. Да се опитат да си върнат Антонио Вутов, Иван Бандаловски – също. Нищо, че избяга навремето, но той е левскар. Няма какво друго да каже, левскар е". Цялото интервю на Емил Велев четете в Bookmaker-Ratings

Междувременно, Наско Сираков обяви кога цели Левски да няма дългове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички