Емил Велев - Кокала отписа ЦСКА от борбата за титлата и коментира битките между Левски и Лудогорец


Емил Велев - Кокала отписа ЦСКА от борбата за титлата и коментира битките между Левски и Лудогорец
Снимка: Lap.bg

2170 0

Бившият футболист и старши треньор на Левски - Емил Велев, даде интервю пред "Мач Телеграф", в което сподели впечатленията си от дербито между "сините" и Лудогорец, което завърши с успех за "орлите", дошъл след обрат от 0:1:

"Добър мач между два качествени отбора. Играчите на Левски се стараеха и показаха достойна игра. Поведоха в резултата напълно логично с оглед силното начало на срещата, но за съжаление не успяха да издържат до край. Поддържаха добро темпо и високо ниво. Лудогорец има в редиците си добри играчи, а се видя и включването на Антон Недялков какъв ефект имаше. Усети се присъствието му на терена и допринесе с опит", започна Кокала и след това отписа ЦСКА от борбата за титлата през сезон 2021/22:

"В битката за титлата ЦСКА въобще не притиска Лудогорец, те са безобразно слаби".

Велев се върна и към сблъсъка между Стойчо Младенов и Станимир Стоилов от 6 март и похвали "синия" вратар: "Те имаха сериозни положения пред вратата на Николай Михайлов, но благодарение на неговите добри намеси резултатът остана равен. Надявам се контузията на Михайлов в мача с Лудогорец да не е тежка, защото неговото отсъствие ще се усети. Дано бързо да се възстанови и да се върне на вратата час по-скоро. Пламен Андреев има качества, но е още млад и е нормално да няма опита на Михайлов".

Последният треньор, който донесе трофей на Левски, каза и какво очаква от двата 1/2-финални мача на тима с Лудогорец за Купата на страната:

"В битката за Купата на България между Левски и Лудогорец няма фаворит. Сблъсъкът е 50 на 50. Хубаво е, че ще важи правилото за гол на чужд терен. Нашата публика естествено отново ще застане зад отбора, независимо какъв ще е резултатът в Разград от първата среща".

Вижте още: Трансферен удар - Славия взе трети бивш играч на Левски!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички