Легенда на Левски: Стоилов трябваше да си тръгне след мача с ЦСКА


Легенда на Левски: Стоилов трябваше да си тръгне след мача с ЦСКА

3634 0

Бившият нападател на Левски Михаил Вълчев коментира напускането на Станимир Стоилов преди дербито с ЦСКА. Според "синята" легенда треньорът е трябвало да си тръгне, щом е взел решението, след мача с "червените".

"Наско сподели, че може Стоилов да остане в Левски цял живот, но той е взел своето решение. Да, Мъри върши много работа, но след като не желае вече да води отбора, ще трябва да се справят и без него. Мисля, че той можеше да си тръгне след мача с ЦСКА, а не преди него. Това е моето мнение", заяви Вълчев пред "Мач Телеграф".

"Не би трябвало това, което се случи, да окаже сериозно влияние върху футболистите и те да не могат да играят на терена. Те са професионалисти и тези неща не бива да ги интересуват. Трябва да играят така, както го правеха досега под ръководството на Стоилов", продължава бившият нападател.

"Те могат! Трябва да се доказват на полето и да играят за себе си, за феновете и за Левски! Независимо какъв е изходът от мача с ЦСКА, не бива да обвиняваме Топчо за нищо", категоричен е Вълчев. Дори член на Тръст "Синя България" смята, че напускането на Стоилов е в неточен момент

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички