Ексклузивно: Готви се още една голяма промяна в Левски


Ексклузивно: Готви се още една голяма промяна в Левски

8117 0

Кардиналните промени в Левски бяха потвърдени чрез новия управителен съвет на "сините", но това не е краят на трансформациите на "Герена". Sportlive.bg научи от свои източници, че съвсем скоро Христо Йовов ще се завърне в Левски и ще има много сериозна роля за възстановяването на финансовото благополучие на столичния гранд. 

Нещо повече - заедно с Христо Йовов в клуба ще влезе и много сериозен спонсор, който драстично да увеличи приходите на 26-кратните носители на Купата на България. Към настоящия момент не можем да потвърдим коя е фирмата, но със сигурност тя не е спортният тотализатор, в чиято управа е именно Йовов. 

Това ще е и новият генерален спонсор на тима. Според наша информация, в последните дни е имало много сериозни разговори на високо равнище за спасяването на Левски, като завръщането на Йовов е пряко свързано с новия спонсор.

Засега не се знае под каква "официална" форма ще се завърне на "Герена" Йовов, като се очаква да бъде включен в управителния съвет, въпреки че за подобна промяна е трудно осъществима, след като вече бяха обявени новите членове. Сигурно е обаче, че ролята му ще е много сериозна. 

С тези два хода се очаква "сините" да подобрят значително финансовото си положение, макар че няма да е на нивото от преди година, когато изглеждаше, че клубът е стабилизиран. След проблемите с Васил Божков обаче, Левски се оказа, че дължи над 30 милиона лева и дори е възможно клубът да фалира. "Сините" все още не са извън тази опасност, но последните новини около клуба са в положителна насока.

В четвъртък се появи информация, че има интерес към акциите на Константин Папазов, а Тити коментира ситуацията (вижте подробности)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички