Тити Папазов коментира информацията за интерес към акциите му в Левски


Тити Папазов коментира информацията за интерес към акциите му в Левски
Снимка: Иван Йочев

1443 0

Притежателят на втория най-голям пакет акции на футболния Левски - Тити Папазов, коментира по-рано появилата се информация, че има заинтересована страна, която иска да закупи ценните му книжа, с което и да помогне финансово на клуба.

"Разбрах от медиите и съм шокиран, че мен никой не ме е информирал. Припомням ви, че номиналната цена на акциите ми е 10 милиона и 700 хиляди лева. Би било чудесно, ако някой проявява интерес. Това ще бъде само и единствено в полза на Левски. Правим всичко по силите ни да спасим клуба и вярвам, че ще успеем. Но, честно казано, до момента няма официални контакти за закупуването на въпросните акции" - сподели Тити пред "Блиц".

Още когато Наско Сираков стана мажоритарен собственик, даде 35% от акциите на Левски на Тити Папазов. Тогава стана ясно, че тези акции ще бъдат обявени за продажба и всеки ще има възможност да ги закупи. Само 5% от тях ще бъдат пуснати в свободна продажба за феновете.

А в същото време, има сериозна опасност за Левски, тъй като месечната вноска към НАП далеч няма да бъде покрита от дарителските кампании.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички